Bijeenkomsten Schoolplan 2019-2023
Ontwikkelen schoolplannen 2019-2023

Per 1 augustus 2019 zullen Lucas scholen over een nieuw schoolplan beschikken. Dat betekent dat het komend schooljaar in het teken kan staan van terugblikken, vooruitblikken en het opstellen van nieuwe plannen.
Benen op Tafel sessies programma 2018-2019 Lucas Academie
Meedenken? Meedooen!

Naar aanleiding van de enquête onder schoolleiders en medewerkers over het jaarprogramma 2018-2019 nodigen we iedereen van harte uit om samen met ons, met de benen op tafel, de verschillen thema's uit te werken.
Maakonderwijs zelf ervaren
Unieke kans! vanaf 23 mei 2018

Per-Ivar Kloen en Arjan van der Meij (dé Nederlandse pioniers op het gebied van Maakonderwijs) geven je een unieke kans om als leraar zelf te ervaren wat Maakonderwijs is. Tijdens vier bijeenkomsten maak je kennis met allerlei facetten van het Maakonderwijs.
Kijk je Rijk op het ZMLK
dinsdag 14 november 2017 en donderdag 15 maart 2018

De Bernardus en 't Kraaienest openen hun deuren voor ons. Bezoek het ZML-onderwijs, neem een kijkje in de klas, loop mee en ga in gesprek met directie en collega's.
Leernetwerken Lucas Onderwijs

Leernetwerken Lucas Onderwijs

Op zoek naar antwoorden op vragen waar je al geruime tijd mee loopt? Beschik jij over kennis en ervaring die je graag met anderen binnen de school en/of de organisatie wilt delen? En ben je op zoek naar een inspirerende groep mensen met een gedeelde interesse om van en met elkaar te leren? Dan is deelname aan een van onze leernetwerken echt iets voor jou!