Leraar in beeld

Woensdagen, start 13 september 2017

Deze training is voor begeleiders, die met behulp van videobeelden uit de praktijk, zicht willen krijgen op wat er in de interactie tussen leerkracht en leerling(en) gebeurt.
Video-opnames in de groep laten zien hoe de leerkracht handelt en wat het effect hiervan is op de leerlingen. De begeleider zoekt naar geslaagde momenten om het handelen, dat dan zichtbaar is, te gebruiken op momenten waar de leerkracht zich handelingsverlegen voelt.
De training geeft begeleiders concrete handvatten om beeldmateriaal te analyseren en met de leerkrachten hierover in gesprek te gaan.
 
De training geeft begeleiders concrete handvatten om beeldmateriaal te analyseren en met de leerkrachten hierover in gesprek te gaan om zicht te krijgen op wat er in de interactie tussen leerkracht en leerling gebeurt.
  GjklBdZ110     20 RU
Trainer
José Voorham is coach/trainer en werkt met onderwijs¬professionals die willen ontwikkelen. Door middel van training, coaching helpt zij hen om het plezier in onderwijs te houden en nog beter te worden in dit prachtige vak.
Datum
Woensdagen:
(1) 13 september 2017
(2) 25 oktober 2017
(3) 29 november 2017
(4) 31 januari 2018
(5) 14 maart 2018
Tijd
13.30 - 17.30 uur
Locatie
Lucas Onderwijs
Saffierhorst 105, Den Haag
Doelgroep
PO en VO
Thema
Coaching
Kosten & annuleren
Bekostiging vanuit de prestatiebox dus geen deelnamekosten.
Annulering tot 1 week voor de bijeenkomst is kosteloos, hierna zal  €25,- in rekening worden gebracht bij de school voor reeds gemaakte kosten.
Bijzonderheden
De professionaliseringsuren (20 uur) worden vermeld op een certificaat dat u na afloop ontvangt.
Inschrijven
Klik HIER om in te schrijven.