Ambitieuze Adjuncten en MT-leden

Startbijeenkomst donderdag 21 september 2017

Eén van de speerpunten van Lucas Onderwijs is de kwaliteit van het personeel. Een bijzondere groep personeel vormen de adjunct-directeuren en MT-leden. Deze hebben elk op zich een sleutelfunctie binnen hun school, waaraan tegelijkertijd heel verschillend invulling wordt gegeven. Ook hun loopbaanperspectief verschilt. Door vergrijzing ontstaan er de komende jaren veel vacatures voor schoolleiders bij Lucas onderwijs. Om deze vacatures goed te kunnen vervullen willen we doorstroom van adjunct-directeur naar directeur stimuleren. Hiertoe hebben we het leertraject Ambitieuze Adjuncten ontwikkeld.
Leertraject
Het leertraject bestaat uit twee bijeenkomsten van één dagdeel en twee bijeenkomsten van een dag. Het traject is met name gericht op persoonlijk leiderschap. Het programma wordt in samenwerking met de deelnemers ontwikkeld. We werken vraaggericht en spelen in op de behoeften van de deelnemers.

Wat levert het je op?
Inspirerende bijeenkomsten met gelijkgestemden, een netwerk binnen Lucasonderwijs op het gebied van leiderschap, zicht op je eigen kwaliteiten en leerpunten, en nog veel meer!
Trainer
Antoinette Gillet (re.), Schoolleider Samenwerkinggsschool Balans
Ingrid Cloosterman, Lucas Academie
Datum
(1) donderdag 21 september 2017 13.15 - 16.30 uur
(2) dinsdag 14 november 2017 09.00 - 16.30 uur
(3) donderdag 19 april 2018 09.00 - 16.30 uur
(4) dinsdag 29 mei 2018 13.15 - 16.30 uur

 

Tijd
zie boven
Locatie
Lucas Onderwijs
Saffierhorst 105, Den Haag
Doelgroep
adjunct-directeuren en MT-leden PO
Thema
Leiderschap
Kosten & annuleren
Er zijn geen deelnamekosten.
Annulering tot 1 week voor de bijeenkomst is kosteloos, hierna zal  €25,- in rekening worden gebracht bij de school voor reeds gemaakte kosten.
Bijzonderheden
De professionaliseringsuren (24 uur) worden vermeld op een certificaat dat u na afloop ontvangt.
Inschrijven
Klik HIER om in te schrijven.