Beheerder Brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie (BMI-OAI)

woensdag 27 juni 2018

Heeft u al een opgeleid persoon op school die uw brandmeldinstallatie controleert?
U moet er op kunnen vertrouwen dat elke brand in uw gebouw direct wordt gemeld. Uw brandmeldinstallatie (BMI) mag geen steken laten vallen! Het is wettelijk verplicht om maandelijks uw brandmeldinstallatie te laten controleren. Daarom is het belangrijk dat u minimaal één medewerker aanstelt als bediener en beheerder brandmeldinstallatie, of wel een opgeleid persoon.
Wij bieden u op 27 juni 2018 via Lucas Onderwijs een centrale training tot opgeleid persoon aan. Na het volgen van de training heeft de deelnemer kennis van de NEN normen die nodig zijn voor het beheer van een brandmeldinstallatie en weet hij of zij aan welke eisen een BMI moet voldoen. Ook zal worden geoefend met de bediening van diverse brandmeldinstallaties. Aan het einde van de dag wordt de kennis getest met een examen dat is opgesteld door het NIBHV. Bij een voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een certificaat.

De cursus wordt verzorgd door Chubb training en consultancy en wordt georganiseerd door de afdeling FZ. Heeft u vragen? U kunt over deze training contact opnemen met  Jan de Kwant.
Trainer

Chubb Training en Consultancy
Datum
Woensdag 27 juni 2018
Tijd
08.30 - 16.30 uur
Locatie
Lucas Onderwijs
Saffierhorst 105, Den Haag
Doelgroep
Medewerkers die zich voorbereiden op de rol van beheerder brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie (BMI-OAI)
Thema
Overig
Kosten & annuleren
De kosten zijn ten laste van de opleidingsbudgetten van de school en zullen ca. € 370,- p.p. (incl. btw) bedragen.
Bijzonderheden
Minimaal 4 en maximaal 12 deelnemers.
Inschrijven
Klik HIER om in te schrijven.