Leernetwerken Lucas Onderwijs


Leernetwerken Lucas Onderwijs
Op zoek naar antwoorden op vragen waar je al geruime tijd mee loopt? Beschik jij over kennis en ervaring die je graag met anderen binnen de school en/of de organisatie wilt delen? Of ben je op zoek naar een inspirerende groep mensen met een gedeelde interesse om van en met elkaar te leren? Dan is deelname aan een van onze leernetwerken echt iets voor jou!Leernetwerken
Alle leernetwerken binnen Lucas Onderwijs zijn ontstaan vanuit de professionele behoefte van onze medewerkers om kennis en ervaring te delen met elkaar. Een gedeelde interesse vormt de basis van een leernetwerk. Ieder leernetwerk komt 4 á 5 keer per jaar bijeen, waarbij iedereen welkom is. Tijdens deze inspirerende bijeenkomsten staan vragen uit de praktijk centraal en delen de leden kennis en kunde met elkaar.
 
Momenteel zijn er zijn 16 leernetwerken actief. Ieder leernetwerk heeft een (koppel van)  netwerktrekker(s). De netwerktrekkers verenigen de deelnemers en andere professionals uit het werkveld. Deze bundeling van kennis en ervaring draagt bij aan de persoonlijke en professionele groei van de deelnemers.
 
Aanmelden
Het is mogelijk om je in te schrijven als deelnemer voor één of meerdere leernetwerken. Op de pagina’s van de diverse leernetwerken vind je de inschrijflink. Neem dus een kijkje op de www.lucasacademie.nl/leernetwerken en laat je inspireren!